denhaag
denhaag

Bedrijfsuitje in Den Haag

Dit keer een origineel bedrijfsuitje?

Genoeg van heidagen en teamevenementen die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Uitjes-DenHaag.nl! Uitjes-DenHaag.nl heeft verfrissende en vernieuwende uitjes waarbij teambuilding centraal staat.

Den Haag

Wil je de stad waar je werkt een beetje beter leren kennen? In Den Haag valt genoeg te ontdekken. Tijdens de GPS Moordtocht kom je op de meest verrassende plekjes en los je ondertussen ook nog een moord op! Welk team ontmaskerd de moordenaar als eerste?

Of het spannende The Target... In dit spannende virtuele achtervolgingsspel is Den Haag het decor van jullie jacht op een ontsnapte gangster. Bekijk ook het filmpje.

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter met de City Challenge in Den Haag! Onder tijdsdruk opdrachten uitvoeren om uiteindelijk het langste woord te kunnen scrabbelen of te 'wordfeuten'? Dat lukt alleen met teamwork.

Uit eten

Den Haag heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Den Haag is het nooit zomaar een diner... Tijdens De Mol aan tafel probeert iemand in jullie gezelschap de avond te saboteren terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Uitjes-DenHaag.nl heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Uitjes-DenHaag!