denhaag
denhaag

Uitjes in Den Haag

Leuke, originele, spannende en culinaire uitjes in Den Haag

Bij Uitjes-DenHaag.nl vind je vernieuwende, actieve en leuke uitjes. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Actie, (ont)spanning, culinair en cultuur, Uitjes-DenHaag.nl heeft het en alles in de mooie en gezellige Hofstad Den Haag.

Ontdek Den Haag

Bij sommige uitjes leer je van alles over Den Haag en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je foto's moet maken van de stad en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Den Haag wel kennen.

Of ontdek Den Haag tijdens een hilarische koldertocht waarbij humor en wetenswaardigheden over de stad hand in hand gaan.

Den Haagse criminelen

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je team speelt. Zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis die jullie op gaan jagen aan de hand van het spoor dat hij achterlaat. Of het van tv bekende Wie is de Mol?. Een van jullie saboteert de boel - maar wie?

De keuken van Den Haag

Uit eten gaan kan in Den Haag ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je erachter probeert te komen wie van jullie de Mol is.

Uitjes-DenHaag.nl

Er is nog veel meer! Denk hierbij aan een GPS-tocht, stadsmonopoly, of een koldertocht ... Uitjes-DenHaag.nl is net zo veelzijdig als Den Haag zelf. Of je gaat voor spanning, ontspanning, actief, cultureel of culinair en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Uitjes-DenHaag.nl vind je altijd de leukste uitjes!