denhaag
denhaag

City Challenge - uitje in Den Haag

City Challenge City Challenge City Challenge City Challenge

Ga tijdens deze teambuilding activiteit de uitdaging met elkaar aan! Dit spel zit vol met verrassende opdrachten. En dat in het hartje van de stad!

De City Challenge: een super leuke teambuilding activiteit!

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze teambuilding activiteit vol leuke opdrachten in het hartje van de stad! Met verrassende doe, - en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen. Zo zullen de teams onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken.

Hoe werkt deze teambuilding activiteit precies?

Tijd speelt tijdens deze activiteit een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen! Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Er is vast wel een Wordfeud of Scrabble specialist in uw midden die een mooi woord kan bedenken! Dit moet echter wel een bestaand woord zijn, want anders wordt het misschien alsnog afgekeurd…

 

Reserveer

Prijs

30,25 pp (min. 20 personen)
27,25 pp (min. 60 personen)
24,20 pp (min. 121 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding

Exclusief

Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Overige consumpties

Reviews

"Leuke opdrachten! Dhr. van Breugel, Waterschap Aa en Maas."
"Wat een heerlijke middag! Na een heftig schooljaar is het zo prettig om de organisatie van een uitje uit handen te kunnen geven. City Challenge was erg leuk en sloot goed aan op de behoefte van ons complete team. Het weer zat ook zo heerlijk mee. Bedankt voor de leuke middag! OBS de Keerkring, Mevr. van der Heiden"
"Het was een groot succes. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Mensen vonden het relaxed en gezellig en leuke spellen. Het was ook goed georganiseerd, dank daarvoor. Ik vond het erg leuk dat iedereen om het eindspel heen stond en dat ze daarvoor in groepen bezig waren met woorden maken en in sommige gevallen nog foto's van hun team. En wat hadden we een geluk met het weer!! Dank voor de organisatie, het was zeer geslaagd! We zullen een volgende keer zeker weer aan jullie denken. Gemeente Vianen "
"Leuke opdrachten, maar wel jammer dat onze gps stond afgesteld op Breda, terwijl we in Arnhem waren. Hierdoor hadden we in het begin een iets mindere start. Verder goed georganiseerd en begeleid. De akoestiek van Dudok leent zich echter niet zo goed voor een groepsuitleg. Mevr. Winkelman, Rijnstate Ziekenhuis"

Uitje reserveren? Boek City Challenge nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*