denhaag
denhaag

Vrijgezellenfeest in Den Haag

De leukste uitjes in Den Haag voor een vrijgezellenfeest

Je vriendin of vriend gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Den Haag natuurlijk! Uitjes-DenHaag.nl heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op de aanstaande bruid/bruidegom en wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Jacht naar de Macht of The Target? In Jacht naar de Macht jaag je in teams op de maffiabaas die heel Den Haag afperst. Bij The Target jaag je in politieteams op een bende gevaarlijke criminelen. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als vrienden een drankje.

Gezellig uitje

Liever iets gezelligers? Met Wie is Mol? moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Of los samen de opdrachten op en voer ze vervolgens uit in het teambuildingsprogramma City Challenge. Of ze er nu gaan wonen na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Den Haag gewoon een leuke stad is, de activiteiten van Uitjes-DenHaag.nl zijn een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Laat je culinair verrassen door Uitjes-Denhaag.nl in het programma Wie is De Mol aan Tafel. Ontdek wie de mol is tijdens dit smakelijke driegangendiner. Garantie voor een gezellige avond!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!