denhaag
denhaag

Wie zijn wij

Uitjes-Denhaag is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in Uitjes in Den Haag. Al sinds 1990 organiseren wij bedrijfsuitjes, personeelsdagen, vrijgezellen uitjes en familie uitstapjes voor groepen van 8 tot 800 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn door het volgen van een route in de stad, al dan niet o.l.v. een gids of een instructeur, of juist door het spelen van een spel met de stad als achtergrond. Tegen en met elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Den Haag

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet door een gids te volgen, maar door een GPS coördinaat te vinden of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen.

Ontdek Den Haag al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Den Haag terwijl je ondertussen de Mol ontmaskert, op zoek bent naar de Don die de stad afperst of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Den Haag een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Uitjes-DenHaag.nl een uitje te boeken!